Garderobsinredning hjälper mig få plats

Som ni vet så har jag för ett tag sedan flyttat från min och Oscars gård för att flytta in i ett lite mindre boende. Här finns det inte lika mycket plats för alla saker som jag hade på gården, men tack vare en bra garderobsinredning så löser jag det ändå.

När jag och Oscar bodde på gården så hade vi mycket grejer runt om kring oss. Ja, man skulle nog kunna säga att vi var en typ utav samlare. Vi plockade på oss det mesta vi kunde hitta på alla möjliga ställen. Eftersom gården var stor så behövde vi inte tänka så mycket på vad vi hade för garderobsinredning, allting hittade sin plats någonstans på gården i vilket fall. Nu när jag tänker på det så tror jag knappt att det här med garderobsinredning var så välutvecklat när vi flyttade in på gården. Nej det var nog mer att man hade hyllor lite var stans i huset, men det hade sin charm det också.

Sedan jag flyttat till ett mindre boende har detta dock ändrats helt. Framför allt så upptäckte jag ganska snabbt att jag inte kunde samla på mig lika mycket grejer som jag var van vid att göra. Det var flera gånger som jag kom hem och hade köpt saker som jag inte hade någonstans att göra av. Det var en stor förändring för mig och jag tror inte att jag någonsin kommer kunna komma ifrån det helt.

Tack vare att konceptet kring garderobsinredning är såpass utvecklat nu för tiden så behöver jag inte det heller. Jag har inte lika mycket plats som på gården, inte alls, men den plats som jag har här hemma kan jag utnyttja på ett mycket bättre sätt. Jag har fixat massa bra garderobsinredning så nu får jag plats med en del fast jag har mindre yta än vad jag och Oscar hade på gården. Jag kan inte samla på mig allt jag hittar, men någon liten pryl här och där skadar inte.

 

Ha det bra

Ulla-Britt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *