Ett himla snack om bilinredning

Det var ett tag sedan jag skrev ett inlägg här, men tänkte att jag kunde må bra av att få skriva av mig lite igen. Häromdagen hade jag barnbarnen på besök här hemma. Det ar en upplevelse kan jag säga. De är så pass gamla nu så att de inte springer omkring och så. Så det var inte det. Men jag insåg hur olika fokus man har här i livet. Barnbarnen är nu 22 och 19 år och det enda som hägrar är, ni gissade det, bilar. Ja båda har relativt nyligen tagit körkort, och har sedan dess spenderat en hel del tid på att greja med sina olika bilar. Ja de har haft flera stycken var, den äldre några fler än den yngre, men båda fler än mig. Dessutom så har den äldre hittat vad han är riktigt duktig på tydligen, bilinredning. Han har köpt flera bilar nu, fixat med bilinredning och sedan sålt vidare för en vinstpeng. Jag som knappt vet vad en bilinredning är, som ni kan förstå, har lite svårt att hänga med i snacket dem emellan. Jag brukar försöka låtsas att jag hänger med, och jag tror till och med att jag lovat att de ska få fixa upp min bilinredning. Men i vilket fall, i allt snack om just bilinredning så insåg jag att det är väldigt intressant hur olika fokus ligger hos människor, men att man ändå kan komma överens utan problem. Jag älskar mina barnbarn och vill verkligen ha de hos mig så ofta jag bara kan, och de får gärna prata om sina bilar. Jag är bara glad att de uppskattar att vara här hos mig och att vi alla kan sitta och äta en lunch och ha det trevligt, oavsett vad vi har för fokus i våra enskilda liv. För lika mycket som de pratar om bilar, är de engagerade i mina samtal om trädgården, Auktionen och bärplockningen,

 

Ha det bra

 

Ulla-Britt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *