Testa att odla dina grönsaker!

Jag älskar naturen och att vara ute i den. Jag går ofta på promenader och njuter verkligen av att känna den friska luften i lungorna och av att höra ljudet av vinden, fåglarna och vatten röra på sig. Jag älskar därför också att dona i trädgården. Numera har jag inte någon trädgård vilket gör att jag får lösa just den sista biten på annat sätt. Att odla grönsaker har därför varit något jag sysslat med som pensionär. Det borde du också testa på! Det är inte så svårt som det låter, det är fantastiskt roligt och du får smaka på grönsaker som är dubbelt så goda som de du köper i affären.

Det största hindret för dig att påbörja din grönsaksodling är platsen. Du kommer att behöva en yta jord utomhus där du kan plantera och vårda dina växter. Vissa grönsaker behöver lite förodling inomhus, men alla växter behöver förr eller senare större plats. Har du en trädgård är det inga problem, men det är inte alla lägenheter som har en liten tomt med möjlighet att plantera som min lägenhet har. Om du har löst problematiken med var du ska odla så är det bara att sätta igång! Om det är rätt tid på året naturligtvis. Inga tomater växer bra i december under snön.

tomatplanta

Just tomater är en klassisk grönsak som är rolig att odla hemma. Det är inte speciellt svårt, men framförallt är det många som gillar att äta grönsaken. Andra typer av grönsaker som är enkla att odla som nybörjare är sockerärtor, plocksallat, morötter, gul lök och broccoli. Tycker du att det låter för bra för att vara sant? Inte alls. Testa du själv så kommer du att få grönsaker i överflöd, och utöver detta en rolig aktivitet som pensionär att dona med under dagarna.

One thought on “Testa att odla dina grönsaker!

  1. Erna Coull

    GET PROFESSIONALLY VIDEOS AT AFFORDABLE PRICES

    We offer professionally produced videos at affordable prices.
    Our videos have the look and feel of a high quality television commercial, complete with professional spokesperson, background, text,
    images, logos, music and of course, most importantly, your company’s contact information for your ulla-britt.se.

    If you’re ready to reach more clients today, let us get to work on producing your company’s exclusive video.
    MORE INFO=> http://qejn39630.bloggerbags.com/8235140/get-videos-at-affordable-prices

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *